teekond mehelikkuse poole

Teekond mehelikkuse poole

Rubriik: Suhted, Madise rännak - Madis MarkJäta kommentaar

Mida rohkem olen olnud kontaktis naistega ja kogenud valu, mis sellega kaasas käib, seda rohkem olen jõudnud iseendasse. Iga kogemus on viinud mind tugevamasse fookusesse ja kontakti oma missiooniga.

Ja mida rohkem olen kontaktis oma missiooniga, seda rohkem on haihtunud ka huvi naiste otsimise vastu. Igasugused tantraüritused, tutvumisportaalid, kohtumised – millegipärast ei tõmba need enam mind nii tugevalt kui varem.

Kui missioon on silme ees, siis kõik muu muutub lihtsalt teisejärguliseks. Ja mulle meeldib see tunne. Ma tunnen ennast rohkem kodus.

Ebakindluse varjatud sõnum

Pealegi, kui ma ignoreerin enda tõelist olemust, ja lähen uudishimust nende ahvatlustega kaasa, siis ma olen kõigest iseenda vari. Sellisel juhul olen ma vaid üks armas inspireeriv poiss, aga see on vaid üks osa minust.

Seal ei ole terviklikkust. Suur osa minu väest oleks justkui ära lõigatud. Ja siis ma mõtlen: „Miks ma nii ebakindel olen?“ Aga tegelikult see ei saagi kuidagi teisiti olla.

Ma olen kaua aega seda ebakindlust üritanud alla suruda, ja teeselda, et seda ei ole olemas, kuid nüüd ma saan aru, kui oluline signaal on see minu jaoks olnud.

Ebakindlus teenis mind sel eesmärgil, et ma saaks aru, et otsisin oma väge valest kohast. See oli märguanne, et tuleb koju naaseda ning hakata tegelema asjadega, mis on tõeliselt olulised.

Seiklus, kust tagasi tuleb Mees

Suhted naistega on tühised selle kõrval, milleks ma siia maailma tulin. Need mõlemad võivad olla harmoonias, aga ainult siis, kui esimesel kohal on MISSIOON.

Suhe naisega moodustab mehe elus vaid pisikese osa. Seejuures on aga tähtis, et need hetked oleksid võimalikult kvaliteetsed.

Kui ma hülgan oma tõelise väe, siis ei suuda ma midagi erilist pakkuda. Võib-olla veidi meelelahutust või põnevust. Aga halvimal juhul peletan naise „kena kuti sündroomiga“ hoopis eemale.

Kui atraktiivne naiselik naine tuleb minuga rääkima või kasvõi vaatab mulle otsa, siis enamasti olen ta koheselt pedestaalile tõstnud. Ja ma usun, et seda on sekundite jooksul tunda. Isegi mina tunnen seda endas väga selgelt, loomulikult saab ka intuitiivne naine sellest hetkega aru, eriti kui ta on sellega terve elu kokku puutunud.

Aga minul ei ole vaja selline mees olla. See ei tekita meeldivat tunnet ei minus ega ka naises. Seega ma pigem keskendun iseendale, sest tahan olla mees, kes pakub kvaliteeti ning on tõeliselt kohal.

Naised ei pea mehi kasvatama. Oma valudega saan tegeleda mina ise. Ja ka ennast täita saan vaid mina ise.

Ausalt öeldes ei tundu see mulle kui põgenemine, vaid ma tõesti tunnen, et olen õigel teel. Ma ei lao millelegi müüre ette. Olen endiselt avatud õpetlikele kogemustele ja ühendustele, kuid minu fookus on minu missioonil. Ja mida sügavamalt ma sellesse sukeldun, seda väekamalt ma ennast tunnen.

Nüüd lähen vapralt seiklusele ja tulen tagasi Jumaliku Mehena. Naine ootab kannatlikult ja saab väga hästi aru, miks on see vajalik.

Varasemad õppetunnid:

  1. Elamus tantrafestivalil
  2. Ulmeliselt vabastav tantralaager
  3. Imelised Naised
  4. Kohtumised inglitega (I osa)
  5. Kohtumised inglitega (II osa)
  6. Kohtumised inglitega (III osa)
  7. The Dreamy Raw Vegan Cruise

Jäta kommentaar

See veebileht kasutab Akismeti, et spämmi vähendada. Uuri, kuidas sinu kommentaaride andmeid töödeldakse.