Jõusaal – üks aasta eesmärkidest

Rubriik: Kõikvõimas keha, Madise rännak by Madis MarkLisa kommentaar

Asi, mida olen endale lubanud see õppeaasta korralikult teha, on käia korralikult jõusaalis (umbes 3 korda nädalas) ja samuti süüa korralikult 🙂

See on üks nendest asjadest, mida mulle on alati meeldinud teha. Okei, võib-olla siis ma sellesse nii hästi ei suhtunud, kui ma noorem olin, aga sellel olid ka omad põhjused. Mida rohkem ennast armastama hakkad, seda rohkem oled sa ka valmis oma keha või vaimule midagi andma.

Igatahes pakub see päris mõnusat tunnet, nii nagu treening ikka, sest liikumine on alati hea, aga samas on see ka suurepärane eneseületus vaimselt. See paneb sind oma mugavustsoonist välja astuma ja ehitab üles enesedistsipliini. See on loomine füüsilise keha tasandil, mis paneb enda keha rohkem tundma õppima ja seejuures temaga paremini läbi saama.

Minu jaoks tähendab see ka transformatsiooni. Kuna olen hakanud muutuma aastatega aina enesekindlamaks, siis peab see ka füüsiliselt välja paistma. Keha ja vaim peegeldavad teineteist üsna palju. Lisaks muutun mehelikumaks, mis on ka täiesti omal kohal.

Nii, et varsti on oodata täitsa uut Madist 🙂

Siia juurde sobib hästi üks ratastoolis kulturist, kellel on ka päris vahva lugu. Eeskujuks mulle!

Leave a Reply

See veebileht kasutab Akismeti, et spämmi vähendada. Uuri, kuidas sinu kommentaaride andmeid töödeldakse.