ratastoolist maratonini

Ratastoolist maratonini – film tervenemisest

Rubriik: Kõikvõimas keha, Missioon, Madise rännak by Madis MarkLisa kommentaar

2019 aasta algas hiiglasliku eesmärgi püstitamisega – tõusta jalgadele 13. juuniks ehk oma sünnipäevaks. Kuigi materiaalses plaanis tundus see ebarealistlik, nägin ma veendunult, et see on võimalik, ja ma olen endiselt uhke, et nii otsustasin.

Suur otsus muudab inimese elus kõike. Teekond tundmatusse paneb kasvama uueks inimeseks, kes on püstitatud eesmärgi vääriline.

Mina oma eesmärki ei saavutanud, kuid ma ei heida meelt, sest mul polnudki algusest peale midagi kaotada. Ma võtsin selle teekonna ette, sest see paneb mu silmad särama. See aitab mul kasvada meheks, kes ma olla tahan, ja see ongi peamine!

Väljakutsed, mida ma teel kohtasin, õpetasid mulle väga palju. Tekkinud kriisid panid mind loovalt mõtlema. Ja lõpuks sain ma endale visiooni, mis on palju suurem kui mina ise ja minu eesmärk!

Ma teadsin, et 13. juuni saab olema eriline kuupäev. Iseseisvalt ma küll veel ei kõnni, kuid mul on näidata midagi veel vingemat. MINU SENISE ELU SUURIM PROJEKT SAI SÜNNIPÄEVAL AVALIKUKS!

Ja siin see on: https://www.hooandja.ee/projekt/ratastoolist-maratonini/

Projekt, millega soovin muuta maailma ja meie tervisesüsteemi. Aidata inimestel ületada neid väljakutseid, millega olen ka mina maadelnud. Et tulevikus oleks tervenemine loomulik nähtus. Kõik on võimalik!

Loe ka Telegrami: Madis Marki tee ratastoolist maratonini: Inimkeha- ja vaim on kõigeks võimelised

Leave a Reply

See veebileht kasutab Akismeti, et spämmi vähendada. Uuri, kuidas sinu kommentaaride andmeid töödeldakse.