Minu YouTube’i kanal

Rubriik: Madise rännak by Madis MarkLisa kommentaar

Portugalis elades on mul hakanud väga vabalt erinevaid ideesid voolama. Näiteks otsustasin luua YouTube’i kanali, kuhu hakkan lisama erinevaid videosid oma elust.

Tegin seda sellepärast, et ületada oma hirmusid veelgi rohkem. Enda näitamine ja eriti videos rääkimine pole väga kerge, vähemalt minu jaoks, seega tõmbab see mind mugavustsoonist korralikult välja. Hirmude ületamine on minu jaoks väga vajalik, sest see suurendab veel rohkem minu potentsiaali. Tunnen, et kui ma saan hirmudest vabaks, suudan ma kõike teha.

Samuti annab see mulle võimaluse näidata inimestele lähemalt oma igapäevaelu. Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna, seega on see suurepärane viis inspireerimiseks. Soovin olla looja, kes loob väärtust. Tundsin, et see on vajalik samm. Kirjutamine on küll tore ja võimaldab sügavamale laskuda, kuid video sisaldab endas rohkem informatsiooni. Sellega avan ennast täielikult kogu maailmale ning iga inimene saab minu läbielamistest mingisugust kasu. Ma ei ela ainult iseenda jaoks, vaid töötan kõigi hüvanguks. Pole kasu tarkusest, mida teiste inimestega ei jaga. Seega kui suudan tänu enda elule seda maailma natukenegi heledamaks muuta, on see minu jaoks tohutu au.

My YouTube Channel – see on mu esimene video, milles ma tulen kapist välja 🙂 seda ei olnud lihtne teha ja üles panna, kuid see oli tähtis algus minu jaoks.
Going Shopping in Aveiro – näitan, kuidas ma poes käin ja millised on mu väljakutsed.
Walking and Rocking – montaaž minu kõndimisest.

Youtube’i kanali tegemine on minu jaoks ülisuur muutus. Tunnen, et sellel on palju potentsiaali ning see võib väga kaugele areneda. Ja oi kui palju energiat on see minus tekitanud. Loomine on tõesti midagi erakordset. Andmine on saamine – mõistan seda nüüd tugevalt. Tühjuse tunne, mida väga tihti varem kogesin, on nüüd kadunud. Võimas!

Jälgi uuendusi: email | facebook | rss

Leave a Reply

See veebileht kasutab Akismeti, et spämmi vähendada. Uuri, kuidas sinu kommentaaride andmeid töödeldakse.